понеділок, 20 квітня 2020 р.

7-9 клас хімія 21-24.04

7 клас
Повторити тему "Вода" - параграфи 22-25.
Підготуватися до підсумкової роботи на тему  "Вода"


8 клас
Опрацювати параграф 31. Виконати вправи 246, 247, 248, 250, 251 С.174
Опрацювати додаткові матеріали:
Амфотерні гідроксиди
Поняття про амфотерні гідроксиди


9 клас 
Опрацювати параграфи 31, 32. Виконати завдання 231, 232 С.180 та завдання 236 С.185.
Виконати лабораторні досліди 14 (С.182) та 15 (С.185)
Опрацювати додаткові матеріали:
Вуглеводи
Вуглеводи
Класифікація вуглеводів
Виконати домашній експеримент 3.
ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ
Тема: Виявлення продуктів в харчових продуктах.
Мета: навчитися визначати крохмаль у різних харчових продуктах.
Обладнання та реактиви: овочі та фрукти, ніж, миска, піпетка, розчин йоду.
Хід роботи
1. Повторити правила техніки безпеки при виконанні експериментів.
2. Підібрати кілька зразків (5-10) овочів та фруктів. Зробити зріз кожного зразка. Помістити по краплі йоду на кожен зразок. Зачекайте 10 хв. Напишіть результати. (чим інтенсивніший синій колір з'явиться на зразку, тим більший вміст крохмалю.
3. Результати внесіть до таблиці.

Зразок
Інтесивність забарвлення (відсутнє, слабке. Середнє, інтенсивне, дуже інтенсивне)























Підготувати проєкти на одну із тем:
1. Дослідження хімічного складу їжі.
2. Хімічний склад жувальних гумок.
3. Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожниною.

Немає коментарів:

Дописати коментар